Paylaş

İzmit Belediyesi yönetimi, Kuruçeşmeli esnafları ziyaret ederek hem bölgedeki mevcut çalışmalar hem de esnafların talepleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu

İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Solakoğlu ve Dilek Yalçın, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur ve Nurullah Sağlam, Koordinatör Ozan Aksu, Zabıta İşleri Müdürü Ümit Fındık ve belediye personellerinden oluşan heyet, Kuruçeşme Hasan Atakan Caddesi ve çevresindeki sokaklarda bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen heyet, bölgede yapılan çalışmalar ve vatandaşların talepleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Esnaflarla bir araya gelen ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten İzmit Belediyesi yöneticileri, bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında esnafları bilgilendirirken aynı zamanda esnafların taleplerini de dinleyerek notlar aldı. Bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören heyet, esnaf ziyaretlerine İzmit’in diğer bölgelerinde de devam edecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.