Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından havai hatların yer altına alındığı ve üstyapı çalışmalarının dört bir koldan devam ettiği Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde esnaflar çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederken bölgede daha önce böyle büyük bir yatırımın yapılmadığının altını çizdi

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde yıllardır süre gelen sorunları çözmek adına caddede yoğun bir çalışma yürütüyor. İlk etapta yüksek gerilim hatlarını yer altına alma çalışmalarını tamamlayan ekipler üstyapı çalışmaları kapsamında asfalt serimi ve kaldırım çalışmalarına dört bir koldan devam ediyor. Ekiplerin titizlikle çalıştığı bölgedeki çalışmaları değerlendiren esnaf ve vatandaşlar ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.

İNCE OTO, MUSTAFA İNCE“ÖNCEDEN TOZUN TOPRAĞIN İÇİNDEYDİK”

“Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi esnaflarındanım. Ben öncelikle çalışmalardan dolayı İzmit Belediyesine ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Önceden tozun toprağın içindeydik. Burada yolumuz tamamlandı ve gayet güzel. İzmit Belediyesinden Allah razı olsun. Yollarımızı, kaldırımlarımızı yenilediği için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

RİDA GİYİM, ABDULLAH SARAÇ “22 YILDIR İLK DEFA BÖYLE BİR HİZMET GÖRDÜM”

“Ben belediye yetkililerine bu güzel çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışma yapıldığından dolayı tabi ki sorunlar olabilir ama her nimetin de bir külfeti var. Biz bu manada bundan hiç muzdarip değiliz. Biz memnunuz, bir sıkıntımız yok. Ben 22 yıldır burada esnaflık yapıyorum. İlk defa böyle bir çalışma, böyle bir hizmet görüyorum. Bu çalışmanın bölgeye büyük bir değer katacağı inancındayım ve hiç tereddüttüm yok”

MAHALLE SAKİNİ SALİM ÇOBAN “GÜZEL YERE GÜZEL YOLLAR LAZIM”

“Çalışmalar iyi gidiyor. Her yere bir günde yetişilmez. Bunlar sırayla yavaş yavaş olacak inşallah. Yeşilova Mahallesi İzmit’in en güzel mahallelerinden biridir. Zaten en değerli burası, çalışmalardan sonra da daha da değer kazanacak. Güzel yere güzel yollar lazım”

EFE DEMİR DOĞRAMA, FATİH TOPAL “AMACA GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE MUBAHTIR”

“Şu anda yürütülen bu yol çalışması 2 senedir beklenen bir projeydi. Bunun çilesini çok çektik ama şuan yapılan sisteme bakıyorum gayet başarılı, güzel. İnşallah bundan sonra daha da güzel olacağını düşünüyorum. Kaldırımlarımız da olduğu zaman Yeşilova Caddemiz düzgün bir görüntüye sahip olacak ve sıkıntısız olacak. Şuan bazı problemler yaşıyoruz ama amaca giden yolda çekilen çile mubahtır”

TRAKTÖR TAMİRCİSİ, BİLAL SORATLI “ÇALIŞMALAR GÜZEL GİDİYOR”

“30 yıldır bu caddede esnaflık yapıyorum. Çalışmalara baktığımda çok güzel gidiyor. Daha öncesinde çok tozlu bir ortam vardı. Şu an o tozdan topraktan kurtulduk. Kaldırımlarımız da yolumuz da çok güzel oluyor. Tamamlandığı zaman daha da güzel olacak diye düşünüyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”

MİS KOKOREÇ, METİN DUMAN “FATMA HANIMA HELAL OLSUN”

“Turan Güneş’te çok sıkıntılar çektik ama şu anda baktığımda çok güzel bir hizmet görüyorum. Tozdan kurtulduk. Turan Güneş Caddesi’nin çok güzel bir cadde olacağına inanıyoruz. Daha güzel olacak, işlerimiz de açılacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yollarımız yenileniyor, şükürler olsun. Fatma Hanıma helal olsun”

SİGORTA VADİSİ, SEMİH BALTA “GELDİĞİMİZ NOKTADA MUTLUYUZ”

“7 yıldır Yeşilova Mahallesi’nde esnaflık yapıyorum. Çalışmalardan önce projeyi görmüştük. Çalışmalar başladıktan sonra bazı sıkıntılar yaşadık, toz toprak çektik ama geldiğimiz noktada mutluyuz. Yollarımız ve kaldırımlarımız güzel görünüyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür diyorum. Bekleyelim, görelim. Caddemizin çok güzel olacağına adım gibi eminim”

BEYAZ EŞYA ESNAFI, HARUN REŞİT KOCAGÖZ “TREND BİR CADDE OLACAĞINA EMİNİM”

“İzmit’in en uzun caddesi üzerinde esnaflık yapıyoruz. Yeşilova İzmit’in en gelişmekte olan trend noktalarından bir tanesi. Şu anda çalışmalar devam ediyor. Biraz uzun sürdü ama yapılan her güzel iş en son insanlar tarafından takdir edilir. Bu halk yapılan her türlü güzel işi takdir etmesini bilir. Çok güzel bir yol olacağına, buranın trend bir cadde olacağına eminim”

GÖNÜL SOFRASI, MUHARREM KAYA “İLK DEFA BU KADAR DERİN BİR ÇALIŞMA GÖRÜYORUZ”

“12-13 yıldır bu caddede işletmecilik yapıyorum. Çalışmaların gidişatından memnunuz. 7-8 seneden beri her altı ayda bir burada çalışmalar yapılıyor ama ilk defa bu kadar derin ve detaylı bir çalışma görüyoruz. Kaldırım çalışması zaten uzun yıllardır yapılmıyordu. İnşallah artık su baskınları ve toz görmeyeceğiz. Çalışmalar çok güzel ilerliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Başkanımıza, emeği geçen personele ve muhtarımıza çok çok teşekkür ediyoruz”

YILMAZ HALI-PERDE, YILMAZ BAŞTÜRK “30 YILDIR YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM”

“Ben 30 senedir burada esnaflık yapıyorum. Böyle bir yatırımı ben ilk defa görüyorum. İnşallah bizi bu tozdan kalıcı olarak kurtarırlar. Gerçekten bu yatırım bu zamana kadar hiç akıl edilmemiş bir yatırım. Çok güzel olacak. Işıklandırma ile birlikte buraya çok güzel bir hava gelecek. Çalışmaların en kısa sürede bitmesini diliyorum. Ben o yolları, kaldırımları görünce gerçekten gurur duydum. Yeşilova daha önce böyle büyük yatırım görmedi”

BİZİM ÇORBACI, KADİR ÖZDEMİR “CEFA ÇEKMEDEN SEFA SÜRÜLMEZ”

“Yeşilova Merkez Camii karşısında esnaflık yapıyorum. Bu proje başlamadan önce Fatma Başkan ve ekibi bizleri ziyaret ettiler. Bütün esnafı dolaşarak projeyi anlattılar. Projeyi de bize gösterdiklerinde benim çok hoşuma gitti. Onun akabinde çalışmalar başladı. Biraz toz toprak çektik ama cefa çekilmeden sefa sürülmez. Proje bittikten sonra çok harika olacağına inanıyorum. Yol hiç kapanmadığı için herhangi bir müşteri kaybı yaşamadık. Gördüğüm kadarıyla da çalışmalar hızlı ilerliyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.