Paylaş

Yeşilova-Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’ndeki üst yapı çalışmalarını hızlandıran İzmit Belediyesi, cadde üzerine yerleştirdiği aydınlatmalar ile bölgeyi ışıl ışıl yapmaya başladı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova-Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde üst yapı çalışması kapsamında gece gündüz fark etmeksizin çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Asfalt seriminin ilk etabını tamamlayan ekipler, parke döşeme çalışmalarına hız kazandırdı. Üst yapı çalışmaları kapsamında aydınlatma direklerinin de bir kısmını yerleştiren İzmit Belediyesi, caddenin aydınlatma direklerinin yerleştirildiği kısmını ışıl ışıl bir hale getirdi.

AYRI BİR HAVA VE DEĞER KATACAK

Cadde boyunca karşılıklı yerleştirilmeye devam edilecek ve bölgeyi ışıl ışıl hale getirecek olan aydınlatma direklerinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının işlendiği desenli armatürler kullanılıyor. Daha önce yapımı tamamlanan ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da da kullanılan armatürler, aydınlatma direklerinin montajının tamamlanmasının ardından Yeşilova-Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi bölgesine de ayrı bir hava ve değer katacak.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.