Paylaş

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin (TDBB) 6. Olağan Genel Kurulu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilirken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü birliğin Yönetim Kurulu Asil Üyeleri arasında yer aldı.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile Türkiye ve TDBB’den belediye başkanları katıldı.

BAŞKAN ALTAY GÜVEN TAZELEDİ

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin 6’ncı Genel Kurulu’nda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tek adayla gidilen genel kurulda birliğe yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

BAŞKAN ÖZLÜ YÖNETİM KURULU’NDA

TDBB’nin Yürütme Kurulu üyesi olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, 26 kişilik Yönetim Kurulu Asil Üyeleri arasında yer almayı başardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ATTIĞINIZ HER ADIMDA YANINIZDA OLACAĞIM

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TDBB’nin 30 farklı ülkeden yaklaşık 1.200 üye belediyeyle büyük bir aile haline geldiğini belirterek, “Ülkemiz tüm birikimini, imkanlarını ve potansiyelini sizlerle beraber kullanmaya hazırdır. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak bu doğrultuda attığınız her adımda yanınızda olacağımı da özellikle belirmek istiyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, TDBB Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından Tonyukuk Yazıtı’nın minyatürü hediye edildi. Program, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.