Paylaş
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı üye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Kenan Vural, Erol Derin, Abdurrahman Akgül, ve İlçe Teşkilat Üyeleri ile İzmit İlçe Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Vural’ın Kadıköy mahallesinde düzenlediği üye katılım programında BBP ve diğer partilerden 20 genç üye katılımı gerçekleştirdiler.
Programın ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “Kenan Başkanımızın organize ettiği üye katılım programında iyilik hareketimize katılan Emirhan Yiğit, Tunahan Ulusoy, Hatice Yiğit, Enes Talha Üzülmez, Kerem Şık, Çapan Turgut, Bedirhan Yiğit,  Çağla Yiğit, Samet Sert, Mert Ejderoğlu, Burak Doğan,  Ahmet Topal, Uğurcan Korkmaz, Birkan Yılmazer, Hanife Öztanç, Ömer Astoz, Ahmet Şahan Akçay, Levent Yiğit, Kazım Taştan, Erdoğan Önder, Eren Kaya ve Batuhan Güngör adlı genç gönüldaşlarımıza öncelikle, iktidarın beceriksiz politikaları yüzünden gelecek kaygısı ile karşı karşıya kalan gençlerimizin ümidi İYİ Partimize katıldıkları için hoş geldiniz demek istiyorum.
Günümüz Türk gençliği Türkiye Cumhuriyetinin en beceriksiz iktidarı ile karşı karşıya, bizler gençlerimizin problemlerini tespit ediyoruz, onlara İYİ Parti iktidarında yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz.
Partimizin hızla iktidara yürüdüğü dönemde genç kardeşlerimizin partimize katılımlarının artması bizi çalışmalarımızda daha da heycanlandırıyor” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.