Paylaş

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle yakın zamanda kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu, ‘Vasati Dört Kişi’ oyunu ile layık görüldüğü Yılın En İyi İlk Oyunu ödülünü bu akşam İstanbul’da düzenlenecek tören ile alacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu, faaliyetlerine kısa bir süre önce başlamasına karşın adından söz ettirmeye devam ediyor. İzmit Belediye Tiyatrosunun Mart 2022 Dünya Tiyatro Haftası etkinliklerinde prömiyer yaptığı, Öğretim üyesi ve yazar Mine Artu’nun yazdığı, Burhan Akçin’in yönettiği “Vasati Dört Kişi” oyunu Yeni Tiyatro Dergisi tarafından ödüle layık görüldü.

YILIN EN İYİ İLK OYUNU

İzmit Belediye Tiyatrosu her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Sanat Akademisi Eğitim Sahnesinde ücretsiz olarak oyunlarını sergilerken, başarılı performanslarıyla izleyiciler tarafından tam not almaya devam ediyor. Başarılı çalışmalarının karşılığı olarak Yeni Tiyatro Dergisi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nde Anadolu etabında yılın en iyi ilk oyunu ödülünü İzmit Belediye Tiyatrosu ‘Vasati Dört Kişi’ oyunu ile kucakladı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in de katılacağı ödül töreni, 13 Haziran Pazartesi(bugün) saat 18.30’da Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.