Paylaş

İzmit Belediyesi organizasyonuyla Karaman Ermenek’te düzenlenen 745’inci Dil Bayramı etkinliklerine katılan 14 Balkan Derneği, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü Hürriyet’e teşekkürlerini sundu

 İzmit Belediyesi Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde yer alan 14 balkan derneği temsilcisi geçtiğimiz ay İzmit Belediyesinin organizasyonuyla Karaman Ermenek’te düzenlenen 745’inci Dil Bayramı’na katıldı. Dernek Temsilcileri bugün ise İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek, kendilerine sağlanan ulaşım desteğinden ötürü Hürriyet’e teşekkür etti.

HÜRRİYET: “FİKİR SİZDEN DAYANIŞMA BİZDEN”

Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Derneklerimize gücümüz yettiğince destek vermeye çalışıyoruz. Fikir sizden dayanışma bizden. Ufacık bir katkımız olduysa bile ne mutlu bize. Umarım sizler için güzel bir gezi olmuştur. Karaman’da çektiğiniz fotoğraflardan güzel bir sergi yaparak Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde sergileyebiliriz. Sizlerle birlikte dayanışma göstermeye her zaman devam edeceğiz” dedi.

KARAMANLILARIN SELAMLARINI GETİRDİLER

Balkan derneklerinin temsilcileri ise Ermenek’te çok güzel anılar biriktirdiklerini ve bu organizasyonun dernekler arası kaynaşmaya vesile olduğunu belirtti. Dernekler, böyle bir desteğin kendilerine ilk defa Fatma Kaplan Hürriyet tarafından verildiğini vurgularken, Başkan Hürriyet’e minnetlerini ve Karamanlıların selamlarını sundu.

BALKAN DERNEKLERİNİN TEMSİLCİLERİ

Ziyarette; Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Ertaş, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Selahattin Durmuş, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aytül Uygun, Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Alptekin Cevheri ve Erdem Arıcan, Kocaeli Trakya İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Havva Demirkol, Başiskele Balkan Batı Trakya ve Trakya İlleri Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Öztürk ve Sayman Raşit İlhan, Kocaeli Yalakdere Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Kırbaç, Kocaeli Pomaklar Derneği Başkanı Orhan Eren, Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşe Alparslan yer aldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.