Paylaş

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cemaatin talebi doğrultusunda Selvili Camii’nin yola bakan kısmına sundurma yaptı

Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan Selvili Camii’nin cemaati güneşli günlerde ve yağmurlu günlerde oldukça zorlanıyordu. Vatandaşlar İzmit Belediyesine müracaatta bulunarak sundurma talebinde bulundu. İzmit Belediyesi de cemaatin talebini değerlendirdi ve alana sundurma inşa etti. Cami cemaati 2 buçuk günde tamamlanan sundurma çalışmasının ardından İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.

DERNEK BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

Selvili Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Engin Demirhan, “Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı İzmit Belediyesine cemaat adına teşekkür ederiz.  Cemaatimizin bir sundurma ihtiyacı vardı. Sundurma talebimizin işlemi hızlı bir şekilde sonuçlandı. Cemaatin talebi üzerine bu çalışma gerçekleştirildi ve sorunsuz bir şekilde bitti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

“CEMAAT ÇOK MEMNUN KALDI”

Selvili Camii cemaatinden Hamit Yağız, “Biz burada yağmurda, güneşte rahatsız oluyorduk. Güneşli havada güneş yakıyor, yağmurlu havada ıslanıyorduk. Böyle bir sundurmaya gerek duyuldu. Cemaat ‘Belediyeye söylesek yaparlar mı’ dedi. Bizde talepte bulunduk. İzmit Belediyesine talebimizi karşıladığı için teşekkür ederim. Sağ olsunlar sundurma yaptılar. Cemaat de çok memnun kaldı. Yapım işi 2 buçuk güne tamamlandı” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.