Paylaş

Vatandaşların yol konforunu ve güvenliğini önceleyerek arttırmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, İzmit’in kırsal mahallelerindeki köy yollarında yaptığı üstyapı çalışmalarıyla göz dolduruyor. İzmit Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arası, Sapakpınar-Zeytinburnu ve Gedikli köyleri arası ve İzmit’te beş köyü birbirine bağlayan Orhaniye-Kozluca yolunda asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi ulaşım noktasında kent merkezindeki gibi köy yollarında da aynı konforu sağlıyor.

GÖKÇEÖREN KÖYÜ-ÇERİBAŞI TOPALLAR YOLU

Gökçeören Köyü – Çeribaşı Topallar arası yolda asfaltlama 8 bin ton asfaltlama yaparak eski yolu konforlu hale getiren Büyükşehir Belediyesi, Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arası 5 kilometrelik yolda, asfaltlama çalışmasının yanı sıra yağmur suyu tahliyesi için yol kenarına V kanal yaptı.

SAPAKPINAR-ZEYTİNBURNU- GEDİKLİ YOLU

İzmit Sapakpınar-Zeytinburnu ve Gedikli köyleri arası bağlantı yolunda beton yol yapıldı. İzmit Sapakpınar-Zeytinburnu-Gedikli köyleri arasındaki 3 kilometrelik yolda plent miks temel serimi sonrası beton yol yapıldı. Stabilize olan eski yol yerine Büyükşehir tarafından beton yol yapıldı. Gedikli ve Akmeşe köylerinden Sapakpınar’a ulaşım daha kolay, daha kısa ve daha konforlu hale geldi.

ORHANİYE- KOZLUCA YOLU

İzmit’te beş köyü birbirine bağlayan Orhaniye-Kozluca yolunda asfalt öncesi düzeltme, iyileştirme terasman çalışması yapan ekipler, araç trafiğinin oldukça fazla olduğu 2,5 kilometrelik yolda çalışmalarını tamamlayarak 5 bin 500 ton pilant mix temel, 3 bin 500 ton da asfalt serimi yaptı. Durhasan, Kozluca, Balören, Dağköy, Sultaniye köylerini birbirine bağlayan 2,5 kilometrelik Orhaniye-Kozluca yolu da İzmit ilçesinin diğer köy yolları gibi konforlu ve güvenli bir hale getirildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.