Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ragbi ve Kickboks’ta derece elde eden şampiyonlarla yemekte bir araya geldi. Nazende’de gerçekleştirilen programa ayrıca Başkan yardımcıları Faruk Denli, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, Koordinatör Cengiz Özgtürk, Meclis Üyesi Şahin Ergün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal ile Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş da katıldı.

GAYRETİN BİR NİŞANESİ

Genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Şener Söğüt, “Tabi burada sadece sporcularımızı değil, onların bugüne gelmelerinde büyük emek sarf eden antrenörlerini ve emek harcayan ailelerini de tebrik etmek istiyorum. Başarı sadece bir kupadan ibaret değil. Kupa, bugüne kadar verdiğiniz emek, gösterdiğiniz gayretin bir nişanesi” dedi.

MİLLİ TAKIM KÖRFEZ’DEN OLUŞUYOR

Ragbi konusunda erkeklerden sonra kadınlarla gelen başarının da önemine değinen Başkan Söğüt, “Milli takımda hem erkek hem de kadınlarda bir çok oyuncumuz var. Bu buradaki başarı ve emeğin göstergesi. En son U18 Takımımız da Türkiye 3.’sü oldu. Kendileri burada. Tebrik ediyorum. Daha bir çok kupayı ilçemize getireceklerinden de hiç şüphem yok.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTINIZ

Göğsümüzü kabartan bir diğer sporcularımız da kickboksçularımız. 43 ülkeden 5 bini aşan sporcunun katıldığı Dünya Kickboks Kupası’ndan 10 madalya ile döndüler. Ve son yarışma zaferle döndüğümüz sayısız yarışmadan biri. Hem takım olarak hem de bireysel anlamda gerçekten başarılı ve herkese örnek sporcularımız var. Ben hepsini tek tek tebrik ediyorum” dedi.

SPORCU FABRİKASI OLDU

Alınan her kupanın, elde edilen her başarının altında büyük emek olduğunun altını çizen Başkan Söğüt, “Spor akademilerimizde 5 bine yakın öğrencimiz var. Farklı farklı branşlarımızda eğitim alıyorlar. Bunların içerisinde başarı gösteren çocuklarımız da Gençlerbirliği kulübümüz bünyesinde yarışmalara katılıyor. Şu an Körfez, adeta bir sporcu fabrikası. Bu noktada emeği geçen tüm antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.