Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Tahtalı Göleti Doğa Park projesi tamamlanmasıyla bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Tahtalı Göleti Doğa Park

İshakçılar ve çevresindeki köylerde tarımsal kalkınma hamlesi ile çok önemli bir yatırımı hayata geçiren Başkan Aygün’ün ilçeye kazandıracağı prestij projesi olan Tahtalı Göleti Doğa Park’ta da çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Doğa Park projesiyle birlikte bölgedeki turizm potansiyelini ortaya çıkartacak olan çalışmalarla ilk etapta Tahtalı Göleti çevresinde yollar tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile birlikte rekreasyon alanındaki mangal yerleri de tamamlanarak halkın kullanıma sunulmuştu.

Tesislerin Yapımı Sürüyor

Tahtalı Göleti Doğa Park projesi kapsamında bölgedeki ikinci etap çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor. Proje ile birlikte bölgede misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisinin yapımına devam ediliyor. Yaklaşık 8 bin m2 alan üzerinde yapılan bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise üçüncü etap düzenlemelerine geçilecek. Son olarak bölgeye yapılacak karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları ile Doğa Park projesi tamamlanarak halkın kullanımına sunulacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.