Paylaş

Başiskele Belediyesi tarafından ilki geçen yaz gerçekleştirilen “Bu Yaz Sahile Gel” etkinliklerine bu yaz da devam edilecek.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başkanlığında Başiskele Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Sıcak yaz akşamlarını Başiskele Sahili’nin eşsiz manzarasında geçirmek isteyen vatandaşlara dolu dolu etkinlik takvimi hazırlandı. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlikler ile Başiskeleliler yine unutulmaz ve eğlenceli yaz akşamları yaşayacak.

18 HAZİRAN CUMARTESİ BAŞLIYOR

“Bu Yaz Sahile Gel” etkinlikleri açılışı 18 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00’da bando kortejiyle başlayacak. Daha sonra Başiskele Sahili’nde kurulan sahnede genç yetenek Erhan Şahin, seslendirdiği şarkılarla müzikseverleri coşturacak.

SOSYAL MEDYADA TAKİPTE KALIN

Başiskele Belediyesi’nin yaz etkinlikleri yaz boyunca çeşitli etkinlikler ve sürprizlerle devam edecek. Etkinlikler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşların belediyenin Facebook, Instagram ve Twitter sosyal medya hesaplarını takipte kalmaları duyuruldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.