Paylaş

İzmit Belediyesi, ‘Karneni getir, hediyeni götür’ kampanyasıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemini geride bırakan öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Çocukların yaza güzel bir giriş yapması için kolları sıvayan İzmit Belediyesi ‘Karneni getir, hediyeni götür’ kampanyasıyla çocuklara armağanlarda bulunuyor. Çocukların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarını desteklemek amacıyla bugün Belsa B Blok önünde 11.00- 18.00 saatleri arasında stantlar kuran İzmit Belediyesi, ortaokul ve ilkokul öğrencilerine lunapark, lise öğrencilerine ise sinema bileti hediye etti. Üç gün sürecek program dahilinde kurulacak olan stantlara karnelerini getirecek olan öğrenciler, hediyelerini almaya devam edecek.

HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Etkinliğin ilk gününde stantlara yoğun ilgi gösteren İzmitli öğrenciler, karne hediyeleri için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. Karne hediyelerini alan isimlerden biri olan Derin Nil Kalyoncuoğlu, “Karneni getir hediyeni götür standına gelerek karnemi gösterdim ve lunapark biletimi aldım. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KARNEMİZİ GETİRDİK BİLETİMİZİ ALDIK”

Yoldan arkadaşlarıyla geçerken stantları gördüğünü belirten lise öğrencisi NurhayatSürel, “ Arkadaşlarımızla Çarşı’da gezerken bu stantları gördük ve karnelerimizi getirdik ve biletimizi aldık. Şimdi buradan bu biletlerle sinemaya gideceğiz, bu jesti için İzmit Belediyesine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“ADİL ÖDÜLLENDİRMEDEN MEMNUNUZ”

Ortaokul öğrencisi oğlu ile standa gelen ve İzmit Belediyesine bu fırsatı verdiği için teşekkür eden Hamza Temel ise, “Maddi anlamda burada verilen biletleri alamayacak durumda değiliz. Ülkemizin geleceği olarak görülen gençlerimize adil bir ödüllendirme adı altında böyle bir uygulama yapıldığı için İzmit Belediyesinden memnunuz ve açıkçası çok da hoşumuza gidiyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in de bu tür hizmetlere ve yine adil uygulamalara devam etmesini temenni ederek çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.