Paylaş

Derince Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına girecek öğrenciler için “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yöntemleri, Stres Yönetimi” konularında seminer düzenledi

Millet Kıraathanesi’nde Seminer

ÖSYM tarafından bu yıl 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak ve 3 milyon 243 bin 425 aday ile rekor başvurunun yapıldığı 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Derince’de anlamlı bir seminer düzenlendi. Hayata geçirdiği uygulamalarla her zaman öğrencilerin yanında olan Derince Belediyesi’nin zorlu sınav maratonu öncesi öğrencilerin sınav stresini asgariye indirmeleri için düzenlediği seminer, Deniz Mahallesi’nde hizmet veren Millet Kıraathanesi’nde gerçekleşti.

Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yöntemleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin’in de takip ettiği seminerde Derince Belediyesi Psikologlarından Yasin Eksen tarafından öğrencilere “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yöntemleri, Stres Yönetimi” konularında önemli bilgiler verdi. Semineri takip eden ve ardından öğrencilerle tek tek sohbet eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek sınavlara katılacak öğrencilere başarılar dilediğini ifade etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.