Paylaş

İzmit Belediyesinin Kocaelispor’un efsane ismi Kamuran Akşar anısına düzenlediği futbol turnuvasında heyecan, dün oynanan karşılaşmalar ile devam etti

İzmit’in güzide takımlarının U11 yaş kategorisinde yer alan ekiplerinin kıyasıya mücadele verdiği İzmit Belediyesi Kamuran Akşar Futbol Turnuvası’nda ikinci gün geride kaldı. Cephanelik Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyonda 32 takım, şampiyonluk için ter döküyor. Fair-Play duygusunun ön planda olduğu karşılaşmalarda tüm hünerlerini sergileyen geleceğin yıldız futbolcu adayları, oynanan 13 karşılaşmada rakip filelere 42 gol gönderdi.

GOL YAĞDIRDILAR

Rakipleri müsabakalara gelmediği için günü boş geçiren İzmit Yıldızspor, Alikahyaspor ve Üçyoldoğuspor, sahadan hükmen 3-0’lık galibiyetlerle ayrıldı. Günün en farklı skorunu ise İzmit Belediyespor’u 6-0 mağlup eden 61 FK ekibi elde etti. İlk iki gün olduğu gibi yarın da 16 maçın oynanacağı turnuvada, Perşembe günü elemelere geçilecek. Kıran kırana mücadelelere sahne olan organizasyonunun finali, 28 Haziran günü yine Cephanelik Spor Tesisleri’nde oynanacak.

 

İKİNCİ GÜN TOPLU SONUÇLAR

Yeşilovaspor-Kale Spor: 3-0

Yuvam İzmitspor-Bağçeşmespor: 0-4

Kocaelispor-Okan Spor: 3-0

Bekirderespor-Yenişehirspor: 0-2

KYÖD-Bekirderespor(2): 1-1

İzmit Yıldızspor-Erenlerspor: 3-0(H)

Çenesuyu P.Yolu-Alikahyaspor: 0-3(H)

Yeni Kocaelispor(2)-İzmit 41 FK: 2-1

İzmit GB-1937 Sekaspor: 4-2

Üçyoldoğuspor-Yahya Kaptanspor: 3-0(H)

Kocaeli Güneşspor-Marmara FK: 0-2

61 FK-İzmit Belediyespor: 6-0

Malta Spor(2)-Tavşantpespor: 0-2

41 İzmit FK-Çayırtepespor(2): 2-1

Yeni Kocaelispor-Maltaspor: 3-1

Çayırtepe Spor-Öncüspor: 0-2

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.