Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz hafta yapılan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (KASKF) 16. Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilerek 6. dönemine başlayan Murat Aydın’ı ziyaret etti

 İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede güven tazeleyen KASKF Başkanı Murat Aydın ile yönetimini ziyaret etti. Başkan Hürriyet, Murat Aydın ve yönetimine yeni dönemlerinde başarılar diledi. Ziyarette Hürriyet’e İzmit Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam, Nurullah Özer ve Eray Bodur eşlik etti.

HÜRRİYET: “KOŞARAK GELİRİZ”

Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Sporu siyaset üstü görüyoruz. Her fırsatta altyapının öneminden bahsediyoruz. Bu konuda daha güçlü ve daha iyi olabilmek adına büyük bir kararlılıkla yanınızda mücadele etmeye hazırız. Spor bu kent için ayrı bir marka. Her zaman Kocaeli’nin sporun her alanında sporcu fabrikası olduğunu söylüyoruz. Böyle devam etmesi adına bizden bir talebiniz olursa koşarak geliriz” dedi.

AYDIN, “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Nazik ziyaretleri ve amatör spora verdiği desteklerden ötürü Başkan Hürriyet ve beraberindekilere teşekkür eden KASKF Başkanı Murat Aydın, “Geçtiğimiz hafta itibariyle 6. dönemimize başladık. İnşallah tüm camiamıza ve kentimize hayırlı olur. Bizler sporun her alanında kentimizin öncü olması adına her zaman olduğu gibi çok çalışacağız. Bu süreçte sizlerin bize verdiği destekler de çok önemli” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.