Paylaş

İzmit belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz ay yapılan kongrede Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı seçilen Özcan Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Özcan Çakır’ı ziyaret etti. Başkan Hürriyet, geçtiğimiz ay yapılan 24. olağan genel kurulda başkan seçilen Özcan Çakır ve yönetimine başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu. Özcan Çakır da nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.

“SİVİL DÜŞÜNCE BİZİM İÇİN KIYMETLİ”

Başkan Hürriyet’e ziyarette İzmit Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Necat Çakır, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam, Nurullah Özer ve Eray Bodur eşlik etti. Özcan Çakır ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Hürriyet, “Güzel çalışmalar yapmak nasip olsun. Dayanışma duygularımızla her zaman yanınızdayız. Sivil düşünce bizim için kıymetli. Meslek mensuplarınız ihtiyacı olduğu zaman yetkilerimiz çerçevesinde yan yana olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.