Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe yönetim kurulunun delegelere yönelik düzenlemiş olduğu kahvaltıda yüksek katılım ve samimi ortam gözlemlendi.

19 Haziran Pazar sabahı CHP Karamürsel ilçe yönetim kurulunun, kadın kolları ve gençlik kollarıyla beraber delegelere ev sahipliği yaptığı kahvaltıda partinin deneyimli isimleri ve yeni yüzleri arasında sıcak bir ortam oluştu.

Açılış konuşmasını Belediye Meclis grubu başkanvekili İlkay Kaya yaptı, konuşmasında belediye meclisinde dile getirilen Karamürsel’in sorunları ve yaptıkları çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.

Ardından İlçe Başkanı Anıl Aksu partililere görevi devraldıktan sonraki sürede yapılan saha çalışmaları, köy gezileri ve ev ziyaretlerini açıkladığı faaliyet raporunu sundu. Kahvaltıda bulunan delegelerin isteklerini alabilmek adına sözü onlara bıraktı. Karşılıklı bir diyalog ile çalışmalarına katkı sağlamaya yönelik atmosfer oluşturdu. Partinin deneyimli isimleri yapılan faaliyetlerle ilgili görüşlerini bildirirken çevrelerinden gelen istekleri de ilettiler.

Son olarak sözü CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık aldı ilçe yönetim kurulunun göreve başladığı günden bu yana Karamürsel’de ivme yakalandığını, CHP Karamürsel İlçe Örgütünün dinamik yapısıyla her alanda varlığını sürdürüp sahada seçmenlere yönelik çalışmalarına hız verdiğini açıkladı. Partiye emek vermiş delegelerden saha çalışmalarına ve temsiliyete daha aktif bir katılım beklediğini belirterek katılımları için tüm delegelere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.