Paylaş
Ülkücüler düzenledikleri programlarla gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Dün MHP Derince İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Derince İlçe Teşkilatlarının organize ettiği ve yoğun ilgi gören Derince Gençlik Festivali’nde Ülkücü Sanatçı İlyas Öztürk sahne aldı.
01.07.2022 Cuma günü MHP Derince İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları Derince İlçe Teşkilatlarının 60 Evler Gösteri Merkezi’nde ortaklaşa organize etmiş oldukları ve Sanatçı İlyas Öztürk’ün sahne aldığı Derince Gençlik Festivali’ne MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Eski MDK Üyesi Selim Çakır, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ömer Faruk Kaliçci, MHP İl Yöneticileri, TÜRKAV Başkanı Çetin Keskin, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
***
HER BİR DAVA ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
***
Derince Gençlik Festivali’nde vatandaşlara hitap eden MHP İl Başkanı Kurt; “Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Kadroları göreve geldiğimiz günden itibaren Yüce Allah’ın yardımı ve siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ile birçok başarıya ve ilke imza atmaya devam ediyor. Bu başarıda şüphesiz her ülküdaşımın payı vardır. Bu sebeple 11 aydır birlikte mücadele ettiğimiz her dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Bu kutlu hareketin bir ferdi olduğum ve her kademesinde görevler aldığım için de Rabbime şükrediyorum.
***
ZAMAN BENDEDİR VE MEKAN BANA EMANETTİR
***
Merhum Necip Fazıl’ın dediği gibi, “ Türk Gençliği Zaman bendedir ve mekân bana emanettir” şuurunda bir gençliktir. Türk Gençliği ‘Kim var’ diye sorulduğunda, sağına/soluna bakmadan, fert fert ‘Ben varım!’ diyebilen haykırışın ta kendisidir Sağlam bir kafaya, imanlı bir kalbe, çalışan ve çalışkan bir kola sahip bir gençliğin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluğun olmadığı, olmayacağı inancındayız.
***
GELECEK BİZİZ BİZ GELECEĞİZ
***
Ve bu gençliğin ihtiyaçlarını, dertlerini onlardan biri olduğum için ben yakinen biliyorum.
Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye biz gençlere güvenip bu önemli görevleri bize emanet ettiği için şükranlarımızı arz ediyoruz. Siyasetin gençleşmesini isteyen, gençlerin gerçek sorunlarının ve taleplerinin dile getirilmesini isteyen herkesin de bizleri desteklemesi gerektiğini hatırlatıyoruz.
Gelecek biziz, Biz Geleceğiz…
***
SOKAKLARDA HEBA EDECEĞİMİZ TEK BİR GENCİMİZ YOKTUR
***
Bizim ne dağa gönderecek, ne hücre evine yollayacak, ne üniversite kapılarındaki eylemlerde kaybedecek, ne de sokak aralarında molotof fırlatacak tek bir gencimiz, tek bir kardeşimiz, tek bir fidanımız dahi yoktur. Ülkücü Türk Gençliği okuyacak, vatanına milletine faydalı olacak işler yapacaktır. 30 yaşında binbaşı olan Mustafa Kemal Atatürk de 24 yaşında şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’ da Türk Gençliğinin yüz aklarıdır.
Her Türk Genci Mustafa Kemaldir, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’dur.
***
CUMHUR İTTİFAKI VE MHP SAYESİNDE
***
Milliyetçi Hareket Partisi Önce Ülkem ve Milletim anlayışıyla tüm gelişmelere tepki vermektedir. MHP sigorta olma sorumluluğunu 15 Temmuz’da olduğu gibi her zaman göstermektedir. Cumhur İttifakı ve MHP sayesinde Karabağ işgalden kurtulmuştur. Ayasofya yeniden cami olmuş, yerli İha Siha üretimimiz başlamıştır. Pkk terörü İnşallah bitme noktasına gelmiş, doğalgaz ve petrol kaynakları çıkartılma çalışmaları başlamıştır.
***
BUNLAR CUMHUR İTTİFAKI’NI ANLAYAMAZLAR
***
İşte hazmedemedikleri de bunlardır. Okul öncesi kuran kursları çağdışıdır kapatılmalıdır diyenler, Terörist Selahattin Demirtaş’a dostum diyenler, burası Kürdistan diyenlere sus pus olup şehit yakınlarına küfürler savuranlar, Khk’lıların hepsini işine iade edeceğim diyerek fetö’ye göz kırpanlar Cumhur ittifakının pazarlıksız, samimi ve vatanperver duruşunu anlayamazlar.
***
DERDİMİZ BİR SEVİNCİMİZ AYNI
***
Bizler sizlerle aynı şeylerle dertlenen, sevinçleri aynı olan kişileriz. Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm gayretimiz ve iyi niyetimizle çalışıyoruz. Çok şükür teveccühle yolumuza devam ediyoruz. Ama hala daha fazla desteğinize ve duanıza ihtiyacımız var.
Bu güzel programı organize eden ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.
Sözlerime şu dizelerle son veriyorum.
***
Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!
Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyor, Cenabı Allaha Emanet ediyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.
***
GENÇLER HEPİNİZ BİRER TÜRK BAYRAĞISINIZ
***
Programda söz alan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir; “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Muhtaç olduğumuz kan damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Türk Milletinin sorumluluğu Türk gençliğindedir. Bende sözlerime Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin sözleriyle son veriyorum; “Gençler hepiniz birer Türk bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin. Ne mutlu Türk’üm Diyene” dedi.
***
DEVLET BAHÇELİ’NİN SÖZÜNÜ HATIRLATTI
***
Programda konuşmasını gerçekleştiren MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar; Sevgili gençler, sizi, kendinizi yetiştirmeye, ülkemiz için çalışmaya, katma değer üretmeye ve Türkiye’mizi dünyada lider ülke yapma hedefimize ortak etmeye davet ediyoruz. Ömrünü ülkesine ve devletine adayan liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin şu sözlerini sizlere hatırlatmak istiyorum; “Gençlik ümit çeşmesi, geleceğin müjdesi, hayallerin bereketli topraklarıdır. Türk gençliği turan ülküsüyle lider ülke Türkiye hedefine ulaşacaktır. Gelişen dünyada büyük ekonomik ve kültürel savaşlar yaşanmaktadır. Türk gençliğini yetiştirmek, korumak, geleceğe hazırlamak bizim görevimizdir. Bununla beraber her zaman ülkesinin geleceğini düşünen, vatanını bayrağını seven bir gençlik hayalimizdir. Sizlere güveniyor, sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.