Paylaş

Derince Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen DER-MEK kurslarında görev yapan usta öğreticiler düzenlenen yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi

15 Branş, 63 Kurs, 1096 Kursiyer

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kurslar açarak binlerce kişiye eğitim imkanı sağladığı DER-MEK’de bir eğitim-öğretim dönemi daha geride kaldı. 2021-2022 dönemi içerisinde Kusachi, Mersincik, Fatih, Yenikent ve Çınarlı’da açılan 5 kurs merkezi ile hizmet veren DER-MEK bünyesinde 15 ayrı branşta 63 kurs açıldı. Bin 906 kursiyerin eğitim gördüğü bu yılki kursların ardından DER-MEK ailesinin el emeği göz nuru eserleri sergilediği yılsonu sergisi büyük beğeni toplamıştı.

Başkan Aygün, Yalnız Bırakmadı

Kurs merkezlerinde görev yapan çalışanlar ve usta öğreticiler bu kez yıl sonu piknik organizasyonunda bir araya geldi. Çınarlıdere Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Yardımcı da DER-MEK ailesini yalnız bırakmadı. Usta öğreticilere yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden Başkan Aygün, “Kurslarımızda sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu çalışmalarda emeği geçenleri kutluyorum. Bizler daima sizlerin yanındayız” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.