Paylaş

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi’nde üç ayrı caddede asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi’nde üç ayrı caddede ve bir sokakta asfalt mesaisine devam ediyor. Zamanla deforme olan ve kullanışa elverişli olmayan yollarda çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Alikahya Fatih Mahallesi Meltem, Cebir, Çamlıyayla Caddeleri ve Göl Sokak’ta asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Alikahya Fatih Mahalle Muhtarı Yunus Arıcan çalışmalara dair, “İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Meltem, Cebir, Çamlıyayla Caddeleri ve Göl Sokak’ta asfalt hazırlığı ve asfalt serim çalışmaları başladı. Çalışmalardan Dolayı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ise, “Fatih Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sonrasında tahrip olan yollarda üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Üstyapı çalışmalarımızda Meltem Caddesi, Cebir Caddesi, Çamlıyayla Caddesi ve Göl Sokak’ta 950 metre uzunluğundaki arterde 1300 ton asfalt serimi ve 1200 ton da PMT malzeme serimi gerçekleştiriyoruz. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza daha konforlu yollar kazandırmak adına kentin dört bir yanında asfalt, kaldırım, parke çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.