Paylaş

İmamı Azam Camii Derneği Gençlik Kolları’nın düzenlediği piknik programı yapılan düzenlemelerle ilçenin gözde dinlenme merkezleri arasında yer alan Tahtalı Mesire Alanı’nda gerçekleşti

İmamı Azam Camii Derneği

Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan İmamı Azam Camii Derneği Gençlik Kolları çeşitli etkinliklere imza atıyor. İmamı Azam Camii Kur’an Kursu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen son buluşma Derince Belediyesi tarafından düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulan Tahtalı Göleti Mesire Alanı’nda gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katılarak öğrencileri yalnız bırakmadığı programda İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş, İmamı Azam Camii Derneği Üyeleri ve Kuran Kursu hocaları da hazır bulundu.

Başkan Aygün’ün Katılımıyla

Programda öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Aygün, Tahtalı Göleti Mesire Alanı’nda yaptıkları düzenlemelere de değindi. Başkan Aygün’ün öncülüğünde yapılan düzenlemelerle ilk etapta Tahtalı Göleti çevresinde yollar tesviye edilip düzeltildi. Ot biçme ve küreme işlemleri ile yeşil alanların bakımlarının düzenli olarak yapıldığı bölgede yöresel ürünlerin satışının yapılacağı ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanmasının ardından rekreasyon alanındaki mangal yerleri de hazırlandı.

İkinci ve Üçüncü Etap Çalışmaları

Tahtalı Göleti Doğa Park projesi kapsamında bölgedeki ikinci etap çalışmaları da yoğun bir şekilde sürüyor. Proje ile birlikte bölgede misafirhane, yemekhane, basketbol sahası, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisinin yapımına devam ediliyor. Yaklaşık 8 bin m2 alan üzerinde yapılan bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise üçüncü etap düzenlemelerine geçilecek. Son olarak bölgeye yapılacak karavan park, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları ile Doğa Park projesi tamamlanacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.