Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün 2. Küme A Grubu’nda mücadele eden ve namağlup şampiyon olan A Takım futbolcuları ile bir araya geldi. Nazende Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya; Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, kulüp yöneticileri, antrenörler ve futbolcular katıldı.

DESTEĞİNİZ ÖNEMLİYDİ

Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, yakalanan başarıda en büyük payın antrenörler ve sporcular olduğunu belirtirken, “Takımımız iki hafta kala şampiyon oldu. Hepsi genç ve pırıl pırıl” dedi. Antrenörler de lig boyunca Başkan Şener Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda olmanız bizlere ve gençlerimize büyük moral oldu” ifadelerini kullandı.

BİZLERİ MUTLU ETTİNİZ

Başkan Şener Söğüt de futbolcuları ve antrenörleri tebrik ederek, “Başarınız bizleri mutlu etti. Lige iki hafta kala namağlup olarak ligi şampiyon tamamladınız. Birkaç maçınıza da katıldım. Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Bu başarı sizler için başlangıç olsun. Hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.