Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve gelirken söz verdiği gibi halk meclisi toplantılarında ilgili müdürlerle birlikte bir gününü bir mahalleye ayırıyor, muhtarın ve vatandaşların sıkıntılı olarak belirttiği noktalarda incelemelerde bulunuyor. Başkan Söğüt son olarak Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerle birlikte Hereke’de Agâh Ateş ve Hacı Akif Mahalleleri’ndeydi

 YERİNDE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Mahalle Muhtarları Halil Vardar ve Şadan Biçer ile birlikte bölgeyi gezen ve eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, bölgedeki okulları da ziyaret ederek onların taleplerini de dinledi. Başkan Şener Söğüt, yerinde çözüm üretme noktasında müdürlere gerekli talimatları da verdi.

 MAHALLELERİ TAMAMLADI

Başkan Şener Söğüt, Hereke merkezdeki iki mahallenin de tamamlanmasıyla tüm mahallelerde halk meclislerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yerinde görerek, inceleme yaparak ve vatandaşlarımızı dinleyerek taleplerini alıyoruz, çözümü de yerinde üretiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.