Paylaş

Başiskele Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve kurban atıklarının çevreye zarar vermeden anında toplanması için hazırlıklarını tamamladı.

Hazırlanan program çerçevesinde Başiskele Belediyesi ekipleri, bu Kurban Bayramı’nda da gece gündüz demeden vatandaşların hizmetinde olacak. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün personellerinden kurulan Kurban Atıkları Toplama Ekipleri, bayram boyunca kurban atıklarını toplamak için ilçenin 37 mahallesinde de görevde olacak.

Kurban Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tedbirleri alan Başiskele Belediyesi, vatandaşlardan gelecek talepleri en süratli şekilde yerine getirecek. Bayramın dört günü ayrı ayrı ekiplerle ilçenin her mahallesinde, kamyon, çöp taksi ve iş makineleriyle hizmet verecek. Kurban atıkları çevreyi kirletmeden ve pis kokuya sebep vermeden anında toplanacak.

ÇAĞRI MERKEZİ VE ZABITA EKİPLERİ 24 SAAT HİZMETTE OLACAK

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri alabilmek için bayram boyunca Başiskele Belediyesi Hızlı İşler Çağrı Merkezi ekipleri telefon başında ve zabıta ekipleri ise sahada Başiskeleliler’in hizmetinde olmaya devam edecek. Vatandaşların acil ihbar ve şikâyetlerine cevap verecek olan belediye ekipleri, özellikle kurban kesen vatandaşların kurban atıklarının bertaraf edilmesi konusunda Kurban Atıkları Toplama Ekipleri’ni yönlendirecek. Başiskeleliler 444 41 10 numaralı telefonu arayarak taleplerini oluşturabilecek.

EVSEL ATIKLAR DA YİNE DÜZENLİ TOPLANACAK

Başiskele’de bayram süresince evsel atıklar da yine düzenli olarak toplanacak. Çöp kamyonları ve çöp taksiler ilçenin her sokağını gezerek moloz, bağ, bahçe atıklarını ve evsel atıkları süratli bir şekilde toplayacak. Ayrıca Başiskele Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için görev başında olacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.