Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tüm ilçe halkını Kent Bayramlaşmasına davet etti

Başkan Aygün yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şükürler olsun ki asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmuş olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, küskünlerin barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerdir. Her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı`nda da dostluğumuzu ve kardeşliğimizi pekiştirecek, bayram sevincini ve coşkusunu birbirimizle yürekten paylaşacağız. Bu vesileyle Kurban Bayramı’mızın ülkemize ve İslam coğrafyasına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm halkımızı bayramın ikinci günü saat 11.00’de Kent Meydanı’nda (Hava muhalefeti olması durumunda Yenikent Kültür Merkezi) gerçekleştireceğimiz bayramlaşma törenine davet ediyorum.

Bayramlaşma Töreni İkinci Gün

Kurban Bayramı dolayısıyla Derince’de düzenlenecek olan bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü olan 10 Temmuz Pazar günü Derince Kent Meydanı’nda (Hava muhalefeti olması durumunda Yenikent Kültür Merkezi) gerçekleşecek. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği bayramlaşma töreni saat 11.00’de başlayacak. Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bayramlaşma törenine tüm ilçe halkının davetli olduğu belirtildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.