Paylaş

Derincespor Kulübü’nün şampiyon tekvandocuları Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır’ı tebrik eden Başkan Aygün, Derincespor Kulübü’nün bir yıllık süreçte çok önemli başarılara imza attığını söyledi

Tekvandoda İki Birincilik

14 branşta binlerce sporcunun eğitim gördüğü Derincespor amatör branşlarda ses getirecek çalışmalara imza atıyor. Bir yıl içerisinde 10 bin 614 kişiye spor yapma imkanı sunan Derincespor Kulübü’nde basketbol, voleybol, tenis, taekwando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, kadın futbolu, step aerobik, plates ve zumba branşlarında faaliyetler devam ediyor. Amatör branşlarda ilçeyi başarıyla temsil eden Derincespor Kulübü, düzenlenen resmi turnuvalarda ilk şampiyonlarını çıkartmayı da başardı. Tekvando branşında Kocaeli şampiyonu olan Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır, Derincespor Kulübü’nün de ilk şampiyonları olma unvanını aldılar.

14 Branş, 10 Bin 614 Sporcu

Spora ve gençliğe yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de şampiyon sporcuları konuk ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Aygün’ün makamında yapılan görüşme aynı zamanda Derincespor Kulübü Başkanı olan Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Tekvando Antrenörü Tuncay Karak, sporcular Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır’ın katılımıyla gerçekleşti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik edip, ödüllendiren Başkan Aygün, “Kuruluşunun birinci yılında 14 farklı spor branşında, 10 bin 614 öğrencimize spor yapma imkanı sunan Derincespor Kulübümüzün ilk şampiyon sporcuları Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır’ı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.