Paylaş

Başiskele Belediyesi Halil İbrahim Sofrası Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban eti bağışlarını bekliyor.

“Sosyal Belediyecilik” ve “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla yılın 365 günü yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya ve yardım elini uzatmaya devam eden Başiskele Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın güzel örneklerinden Halil İbrahim Sofrası Aşevi ile ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hayırsever vatandaşların kurban eti bağışları, aşevi yetkilileri aracılığı ile bir kez daha yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelere ulaştırılacak. Yardımsever vatandaşlar, Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan aşevine bayram süresince teslim edebilecekler.

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE 365 GÜN SICAK YEMEK HİZMETİ

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Yardım Komisyonu’nca tespit edilen yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yardıma muhtaç kişi ve aileler aşevi hizmetinden faydalanıyor. Usta aşçılar tarafından her gün sağlıklı ve hijyenik ortamda 2 öğün 3 çeşit yemek pişirilirken, hazırlanan yemekler yine belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerinin hanelerine kadar götürülüyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.