Paylaş

Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Toplum olarak zor günler geçirdiğimiz bu bayramda da paylaşmaktan, birlik olmaktan güç alacağız” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda İzmitlilere ve İslam alemine huzurlu, mutlu ve sağlıklı bayram diledi. Başkan Hürriyet mesajında “Yaşadığımız uzun ve zorlu pandemi sürecinin ardından ekonomik krizle mücadele ettiğimiz bugünlerde birbirimize destek olmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini hiç kuşkusuz bu bayramda da yaşayacağız.

SEVDİKLERİMİZLE SARILACAĞIZ

Dargınlıkların unutulduğu, dardakilerin ferahladığı, büyüklerin hatırlandığı, dostların ve akrabaların ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği bir bayramı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birbirimizden güç aldığımız, birlik olduğumuz ve kardeşlik içinde geleneklerimizi yaşattığımız kurban bayramında sevdiklerimize sarılacak, aynı sofralarda buluşacak ve bayram coşkusunu paylaşacağız.

HALK BAYRAMLAŞMASI 2.GÜN

Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükredeceğimiz Kurban Bayramı’nda huzur, barış, mutluluk ve bol kazanç için niyaz edecek, kardeşlik, hoşgörü, sevgi ve cömertliğin manasını daha derinden hissedeceğiz. Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Halk Bayramlaşması programıyla da bayramın ikinci günü bütün İzmit bir araya gelecek, gün boyunca kurban bayramını vatandaşlarımızla birlikte kutlayacağız.

NEŞE PAYLAŞTIKÇA BÜYÜYECEK

Genç-yaşlı, kadın- erkek, zengin-fakir ayrımı yapmadan herkesin bayram geleneklerini tüm içtenliğiyle yeni nesillere aktardığı, hayırseverlerin dar gelirli komşusunun elinden tuttuğu, yetimin ve yaş almışlarımızın gülümsediği nice bayramlara birlikte ulaşmayı diliyorum. Kurban Bayramı başta İzmit halkımız olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirsin. Neşeli, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve barış içinde bayramınız olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.