Paylaş

Arife günü kabristan ziyareti yapacak vatandaşlara ücretsiz servis imkanı sağlayan İzmit Belediyesi,  mezarlıklara gelen vatandaşlara cüz ve çiçek dağıttı

İzmit Belediyesi yöneticileri, Kurban Bayramı arifesinde kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşlara çiçek ve cüz dağıttı. Yöneticiler, yakınlarının mezarını ziyaret eden vatandaşlara baş sağlığı dileyerek hayırlı bayramlar dileklerini ilettiler. İzmit Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı arifesinde Asri Mezarlık, Bağçeşme Mezarlığı, Kabaoğlu Kent Mezarlığı, Kuruçeşme Hatipköy Mezarlığı, Alikahya Mezarlığı, Tavşantepe Mezarlığı ve Akmeşe Mezarlığı’nda vatandaşlara 10 bin adet çiçek ve 5 bin adet cüz dağıttı. Bu hizmetten memnun olduklarını belirten vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

“FATMA BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İzmit Belediyesinin kurduğu stantlardan çiçek ve cüz alan bir vatandaş, “Fatma Başkanımızdan çok memnunum. İstanbul’da ikametgah ediyorum, ama sürekli İzmit’e gidip geliyorum. Kendisini çok seviyorum. İnşallah bir gün tanışmak kısmet olur. Fatma başkanımızı sosyal medya hesaplarından yaptığı başarılı çalışmaları takip ediyorum. Yaptığı bu hizmetlerden dolayı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.