Paylaş

Başiskele Belediyesi, TÜGVA Kocaeli Yaz Okulu Kapanış Şenliği’ne ev sahipliği yaparak yine yüzlerce çocuğun gülümsemesine vesile oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği tarafından Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen 2022 Yaz Okulu Kapanış Şenliği Başiskele Sahili’nde renkli anlara sahne oldu.

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, TÜGVA Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Kocaeli İl Temsilcisi Yasin Kaplan, 12 ilçenin temsilcileri, eğitmenler, veliler ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Tam bir şölen havasında geçen programda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yasin Kaplan konuşma yaptılar.

BAŞKAN ÖZLÜ: ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, milli ve manevi değerlerine bağlı her alanda donanımlı nesillerin yetişmesinin gelecek adına çok umut verici olduğunu belirtti.

Başkan Özlü, TÜGVA’nın 2022 Yaz Okulu Kapanış Şenliği’ne ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, “Yeni nesil gençlik vakfı anlayışıyla ülkemizde kurulan ve dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her zaman hakkın ve adaletin tarafında olan gençler yetiştiren TÜGVA gibi tüm sivil toplum kuruluşlarımızın destekçisiyiz. Siz değerli gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bilimden sanata, eğitimden spora her alanda sizlere destek vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

“HERŞEY SİZİNLE DAHA GÜZEL”

Başiskele Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yönelik hizmetleri tek çatı altında toplayan Genc-i Âlâ Gençlik Modeli’nden de bahseden Başkan M. Yasin Özlü, “İlçemizde geleceğimizin hazinesi olarak gördüğümüz çocuklarımıza yönelik hizmetlerimizi Genc-i Âlâ markasıyla yapmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız tarafından da ödüllendiren Genc-i Âlâ çatısı altında yaz ve kış

Ankara’da düzenlenen ve yüzlerce projenin katıldığı yarışmada yaz ve kış spor okulları müzik Okulları, yaz akademisi, gençhaneler, çocuk kütüphanesi, kitaphane, gençBüs Mobil Gençlik Merkezi, Tepecik Kamp Merkezi gibi  daha birçok hizmeti âlâ gençlerimizle buluşturduk. Herşey sizinle daha güzel. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ‘Gelecek, gençlerimizin ellerinde yükselecek.’ Sizleri seviyoruz. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özlü konuşmasının sonunda çocuklara ve gençlere katma değer katan ve onları geleceğe hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Konuşmaların ardından Kocaeli’nin 12 ilçesinde TÜGVA 2022 Yaz Okulları’nda eğitim gören öğrenciler, hep birlikte gönüllerince eğlendiler. Etkinlik alanında kurulan şişme oyun gruplarında saatlerce eğlenen çocukların kahkaha sesleri Başiskele Sahili’ni şenlendirdi. Palyaço gösterileriyle neşeleri katlanan çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler.

Etkinlikte ayrıca çocuklar sahneye çıkarak koro halinde ilahiler söylediler, şiirler okudular.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.