Paylaş

Yenilenen yüzü ile geçtiğimiz hafta kapılarını açan İzmit Belediyesi Aquaparkı yoğun ilgi görmeye devam ederken, aquaparkın tadını çıkartan çocuklar ve aileleri de memnuniyetlerini dile getirdi

İzmit Belediyesinin geçtiğimiz hafta yeni yüzüyle her keseye uygun bir şekilde hizmete sunduğu Tepeköy Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı üzerindeki aquapark, ziyaretçi akınına uğruyor. Serinleten havuzu ve kaydırakları ile yaz günlerinde vatandaşlara eğlence dolu anlar yaşatan İzmit Belediyesi Aquaparkı, özellikle hafta sonları Kocaeli’nin dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlıyor.

KÜÇÜK BÜYÜK HERKES MEMNUN

İzmit Belediyesinin şirketi Sarbaş üzerinden işletilmeye başlanan İzmit Belediyesi Aquaparkı, dört yetişkin kaydırağı ve çocukların kullanımına uygun bir adet aquatower ile hafta içi ve hafta sonu saat 11.00-19.00 arasında her yaştan vatandaşa ev sahipliği yapıyor. İzmit Belediyesi Aquaparkı’nda eğlenirken serinleyen küçük, büyük herkes memnuniyetlerini dile getirdi.

“ESKİSİNDEN GÜZEL OLMUŞ”

Aquaparkta eğlenen gençlerden Kadir İnce, parkın yeni halini eskisinden daha çok beğendiğini dile getirerek, “Çok eğleniyorum parkta. 4-5 saattir buradayız. Daha önceden birkaç defa gelmiştim. Parkı çok beğendim. Eskiden böyle değildi, daha kötüydü. Simdi daha güzel olmuş” dedi. Yaser Eymen Özer de abileriyle eğlenmeye geldiğini söyleyerek, “Park çok eğlenceli. Herkes bir defa olsa bile gelmeli. Abilerimle buraya geldim. 2-3 saattir buradayız. Burası çok eğlenceli” ifadelerini kullandı.

“BURADA ÇOK EĞLENİYORUZ”

Esmanur Seyrek parkı çok beğendiğini söyleyerek, “Parka ilk defa geliyorum. Parkta çok eğlendim. Bence park çok güzel. Her yere böyle parklar yapılsa çok güzel olur” ifadelerini kullandı.  Parkta çok eğlendiğini belirten Arya Açık ise “Parka dün de gelmiştim. Çok beğendiğim için bugün de parka geldik. Burada çok eğleniyoruz” dedi.

İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Burak Çapur adlı vatandaş fiyatların çok uygun olduğunu dile getirerek, “Aquaparka ilk defa geliyorum. Burası çocuklar için gayet iyi güzel olmuş. Çocuklar burada istedikleri yerde eğlenebiliyor. Fırsatım olsa her hafta sonu buraya geliriz. Fiyatlar makul. Belediye haricinde başka bir yere gitseniz daha pahalı olur. Şu anda fiyat çok uygun. İzmit Belediyesine teşekkür ederiz” dedi. Babasının ardından konuşan Yusuf Murat Çapur ise, “Ailemle geldim. Parktaki kaydıraklar çok eğlenceli. Gerekli tüm oyuncakları yapmışlar” diye konuştu.

“ÖZEL İŞLETMEDEN DAHA İYİ”

Muhammet Enes Özer adlı genç, aquaparkın son halini çok beğendiğini ifade ederek, “Belediye özel işletmelerden daha iyi tabi. Önceden özelleştirilmişti burası ve fiyatlar da çok yüksekti. Şu anda daha iyi” dedi. İlhan Alp Şanlı ise aquaparka ilk defa geldiğini belirterek, “Burası çok güzel olmuş. Fiyatlar da güzel. Herkes gelebilir, buradaki fiyatlar her bütçeye uygun” diye konuştu.

“BURAYI ÇOK SEVDİM”

Nazlı Zümre Ayvaz ise “Daha önceden burada havuz kursuna geliyordum. İlk defa aquaparka geldim. Çok güzel eğleniyorum. Diğer aquaparklara baktığımda burası daha uygun. Burası çok güzel çoğu hafta sonu gelmek isterim buraya. Burayı çok sevdim fiyatları da uygun” dedi.

“HAFTAYA YİNE GELECEĞİZ”

Ramazan Karaca adlı vatandaş, “Parka ilk defa geldik. İnsanlar eğleniyor çok güzel bir yer. Herkesin gelebileceği makul bir fiyatı var. Ulaşımı kolay. Fatma Kaplan’a buradan teşekkür ederiz. Burada çocuklarla çocuk olduk. Kartepe’den geldim buraya. Çocuklar zaten bir daha ne zaman geleceğiz diye sormaya başladı. Galiba haftaya yine geleceğiz” ifadelerini kullandı.

“BURASI ÇOK GÜZEL”

Mustafa Usta vatandaş ise aquaparkı çok beğendini vurgulayarak, “Almanya’dan geliyoruz. Çocuklar memnun biz de memnunuz. İzmit Belediyesine teşekkür ediyoruz. Almanya’da 3 gün böyle bir parka gittiğimizde 300 Euro ödüyoruz. Burası çok güzel. Fatma hanıma çok teşekkür ediyoruz.”

“ÇOCUKLAR İÇİN İDEAL”

Hasan Arslan çok eğlendiklerini ifade ederek, “ Daha önceden gelmiştik. Kapalıydı. Açılacağı söylenmişti. Takip ediyorduk. Başkanımızda sosyal medyadan paylaştı açıldığını. Bu hafta ilk gelişimiz. Memnunuz. Çocuğum güzel eğlendi. Bizler de eğlendik. Hizmetler iyi. Birkaç bölgedeki aquaparklara da gittik oradaki fiyatlara göre burası daha iyi. Diğer aquaparklar ücret olarak daha yüksek. Çocuklar için burası ideal” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.