Paylaş

Ülke genelinde yükselişe geçen İYİ Parti, Kocaeli’de de her geçen zaman gücüne güç katıyor. Kocaeli’de partiye üye olan isimlere rozetleri takıldı

İYİ Parti’nin yükselişi ve halk desteği büyüyor. Ülke genelinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve partiye olan yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor. İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları da işi sıkı tutuyor. Vatandaşların partiye olan teveccühü yeni üye törenleriyle taçlandırılıyor.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN

Bugün, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Sekreteri Şaban Ufuk, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Yüksek Mimar Zekeriya Özak ile birlikte partiye katılan isimlere rozetleri takıldı. İl binasında yapılan törende partiye; iş insanları, mimarlar, mühendisler, emekliler ve ev hanımlarından katılım oldu.

ŞANBAZ YILDIZ: TEVECCÜH BİZİ MUTLU EDİYOR

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, tören sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Genel başkanımız ve partimize olan teveccühün her geçen gün daha da arttığını görmek bizi oldukça mutlu ediyor. Bugün de İYİ’ler ve Cesurlar Hareketine katılan yeni üyelere rozetlerini il binamızda takdim ettik. İyi Parti Kocaeli Teşkilatları, genel başkanımızın gösterdiği yolda emin adımlarla yürüyor.” dedi.

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI ÜYE KATILIM LİSTESİ

Cemal Erden – Makina Mühendisi

Dilek Bozkaya – Esnaf

Şamil Kankılıç – Emekli Mali Müşavir

Musa Gürsoy – Makina Mühendisi

Abdulkadir Şahin – İnşaat Mühendisi

Mete Yıldırım – İnşaat Mühendisi

Mustafa Yıldırım – Oğlu

Hakan Başar – Emekli Türktelekom

Oğuzhan Yıldırım – İş İnsanı

Neriman Yıldız – Ev Hanımı

Aycan Ertekin –  Ev Hanımı

Okan Boneri – Mimar

Fuat Mandil – İş İnsanı

Elif Özak – Mimar

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.