Paylaş

Kentimizin renkli simalarından, Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran gece yarısı sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dedelerinin aktif siyaset yaptığı CHP’ye katılacağı mesajlarını verdi. Başaran’ın paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve destek yorumu aldı.

Sosyal medyayı çok iyi kullanmasıyla tanınan Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı, Türkiye Patronlar Platformu (TPP) Genel Başkanı, Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ömer Faruk Başaran peşpeşe yaptığı paylaşımlarıyla gündemi belirledi.

Son anketlere göre CHP iktidara yürüyor… Zafer Partisi sürpriz yapacak gibi…

VATANDAŞIMIZ ADAY OL DİYORSA, BİZDE GEREĞİNİ YAPARIZ O ZAMAN… HAKKIMIZDA HAYIRLISI !!!

HODRİ MEYDAN. Herşey çok güzel olacak!!!”

HARUN GİBİ GELENLER KARUN GİBİ GİDEMEZLER…BİZ ÜLKEMİZ İÇİN CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ…

Peşpeşe attığı bu mesajlarla kamuoyunun dikkatlerini üzerinde toplayan Başaran, binlerce beğeni ve destek mesajları aldı. Gebze’nin yerlilerinden olan Başaran ailesinin cumhuriyetin kuruluş yıllarına dayanan CHP’lilikleri biliniyor. Başaran yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmelerde, “Türkiye her bakımdan kötü yönetiliyor, hatta hiç yönetilemiyor. Ekonomi çöktü. Hak, hukuk, adalet kavramı kalmadı. 20 yıl sonunda sağlıklı bir sınav yapmayı bile başaramadılar. İnsanlarımız hayal bile kuramaz oldu. Ülkemiz cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümüne, kuruluş felsefesine yeniden dönmelidir. 2023 seçimleriyle birlikte yeni bir kalkınma hamlesi başlatılmalıdır. İnanın ülke 100 yıl öncesinden daha kötü durumda. Çünkü umutları körelttiler. Bu nedenle bizler taşın altına gövdemizi koymalıyız” dediği öğrenildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.