Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi form tutmak adına hazırlık maçları oynamaya devam ediyor

Yeni sezonda ilimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsil edecek olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk hedeflediği sezonun öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni bir ekip oluşturan ve antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdüren İzmit ekibi, maç ritmi kazanmak için Beşiktaş ve Gölcük Basket U16 Erkek Takımı ile hazırlık müsabakalarına çıktı.

TAKIMIN PERFORMANSI ÜMİT VERİYOR

Hafta içerisinde Atatürk Spor Salonu’nda Gölcük Basket U16 Erkek Basketbol Takımıyla antrenman maçı yapan İzmit Belediyespor, rakibini 94-58 mağlup etti. Bu maçtan iki gün sonra İstanbul’da parkeye çıkan İzmitli periler, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçın genelinde iyi bir görüntü ortaya koyan İzmit ekibi, güçlü rakibine 76-58 mağlup oldu. 13 Eylül’de Federasyon Kupası maçlarına çıkacak olan İzmit ekibi, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.