Paylaş

İZMİT’TE ÇEKİLECEK OLAN KOMEDİ DİZİSİNİN İLK OKUMALARI ÜMİT ERDİM ÖNCÜLÜĞÜNDE YAPILDI!

 İstiklal Yapım’ın bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü yeni projesi ‘Varla Yok Arası’ sete girmek için gün sayıyor. Yapımcılığını Metehan Ece’nin üstlendiği yeni dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ‘Hayat Bilgisi’, ‘Doksanlar’, ‘Can Tertip’, ‘Selena’ gibi dizilerde rol alan İzmitli sevilen oyuncu Ümit Erdim yer alıyor. ‘Recep İvedik’, ‘Emret Komutanım’, ‘Dürüye’ nin Güğümleri’, ‘Kalbim Ege’de Kaldı’ ‘Hayat Sevince Güzel’ gibi başarılı yapımlarda rol alan, aynı zamanda çocuklara yönelik içerikleri ve program projeleri ile bilinen Lemi Filozof ile baş rolü paylaşıyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KURTLAR VADİSİ, DELİ YÜREK, EKMEK TEKNESİ GİBİ FİLMLERİN MİMARLARINDAN TEVFİK ŞENOL VAR!

Dijital bir platforma 10 bölüm çekilmesi planlanan dizinin yönetmen koltuğunda ise ‘Sakarya Fırat’, ‘Alayına İsyan’, ‘Korkusuzlar’, ‘Kod Adı Kaos’ ve ‘Sevda Çiçeği’ gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Tevfik Şenol oturacak. 2. yönetmenliğini ise Mahsun Sancak yapacak. ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Deli Yürek’ ve ‘Alemin Kralı’ gibi dizilerin de görüntü yönetmenliğini yapan Tevfik Şenol bu proje ile başarılı işlerine bir yenisi eklemeyi hedefliyor.

Senaryosunu Metehan Ece, Mahsun Sancak, Hüseyin İkbal Tan, Sibgetullah Aydın ve ZanaÖngenç isimlerin birlikte kaleme aldığı dizi kısa film çekmeye çalışan mahalleden bir grubun eğlenceli maceralarını konu almakta.SenanurCanbaz koordinatörlüğünde çekimleri İzmit’te gerçekleşecek dizide Monster Studyo’nun katkılarıyla kurulan kadroda Bülent Çolak, Ömer Kurt, Sahrap Soysal, Aslı Samat, Ramiz Mullamusa, İlter Kapıcı, Sezyum Kardelen ve Enes Doğaner gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Dizinin hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden ekip, geçtiğimiz gün okuma provasında bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirdi. Sinerjinin yüksek olduğu ekip, dizinin komik ve eğlenceli olduğunun da ipuçlarını verdi.

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.