Paylaş

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı  Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli, Yunus Uyar, İlçe Başkan Yardımcıları Sinan Yıldız, Yavuz Dursun, Tuğba Kahyaoğlu, Erol Derin, Nebiye Demirtaş, Gençlik Kollarından Büşranur Okuyucu Vural, Kadın Politikalarından Derya Yavaşoğlu ile birlikte düzenli olarak gerçekleştirdikleri Çat Kapı ziyaret kapsamında Arpalık İhsaniye köyünde ev ziyareti programlarına devam ettiler.

Programın ardından Eski Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen’in kardeşi, Akmeşe Sevilen kasap sahiplerinden  Rahmi Sevilen’in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Sonrasında, İlçe Teşkilatı Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı  Rahim Varol’u ziyaretinin ardından programlarını tamamladılar.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “Güne üzücü bir haberle başladık, Rahmi Sevilen abimizin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Açıklamama başlamadan önce Rahmi abimize yüce Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Çat Kapı ev ziyaretleri kapsamında İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz programda Arpalık İhsaniye köyünde vatandaşlarımızla buluştuk. Arpalık köyünde de gündem maalesef ekonomi ve kaynamayan tencereler. Köydeki vatandaşlarımız “geçinemiyoruz, yetmiyor” diye isyan ediyorlar. Bir amcamızı market alışverişinden dönerken karşıladık “3-5 parça yemeklik aldım 500 lira tuttu ne olacak bu halimiz, bu iktidar iyice cıvıttı” diye serzenişte bulundu.

Ak Parti Genel Başkanının ülkemizde ekonomik sorun olmadığını söylediği açıklamaları var. Sn. Erdoğan’a ve teşkilatlarına halkın içine inmeyi tavsiye ediyorum. Gerçek Türkiye ile o zaman karşılaşabilirler.

Her ziyaretimizde gördüğümüz gibi kaynamayan tencere bu ucube sistemin ve yandaş dostu iktidarın sonu olacak. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in sözleriyle açıklamamı tamamlamak istiyorum. “Geçim derdiyle gelecek kaygısı arasında sürüklenen milletimizi; bol kahkahalı, bol çiçekli, bol güneşli günlere kavuşturmamıza çok az kaldı” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.