Paylaş

İzmit Belediyesi ve Hoşgörü ekipleri tarafından tarihsel zenginlikleri koruma ve işlevlendirilmesini amaçlayan Hoşgörü Yolu Kültür Rotasına ilgi devam ediyor.

İzmit Belediyesinin, günümüzde kültürel ve doğal mirasın korunması, eko turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, tarihsel zenginlikleri koruma ve işlevlendirilmesini amaçlayan Hoşgörü Yolu Kültür Rotasına ilgi gün geçtikçe artıyor. Daha önce hem yurt içi hem yurtdışından birçok yürüyüşçüye kucak açan Hoşgörü Yolu Kültür Rotası bu sefer İzmit Belediyesi Spor Müdürlüğü desteğiyle Yalova’dan gelen misafirlerini ağırladı.

İYİ YOLCULUKLAR DİLEDİLER

Yürüyüş öncesi İzmit Belediyesi Spor Müdürlüğüne ulaşarak Rota üzerinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi talebinde bulunan yürüyüşçüler, Hoşgörü Yolu Kurucu Ekibinden Spor İşleri müdürlüğü personeli Erdem Çakır tarafından İzmit’te karşılandılar ve gerekli bilgiler kendilerine verildi. Hoşgörü Yolu kitapçığı da hediye edilen misafirler İznik’e doğru uğurlandı.  Spor İşleri Müdürlüğü personeli, 4 gün boyunca devam edecek yürüyüşlerinde yürüyüşçülere iyi yolculuklar diledi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.