Paylaş

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, olağanüstü kongrede görevi devralan CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, olağanüstü kongrede seçilen CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve ilçe yönetimini ziyaret etti. Yeni dönem çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, “İl başkanımız ve il yöneticilerimize kıymetli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çayırova’daki çalışmalarımızı sizlerin desteği ile partimizin iktidar yolunda sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HALK BİZİ BEKLİYOR

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Çayırova’daki yeni yönetime başarılar diliyorum. Önceki dönemlerde buraya hizmet etmiş tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize de saygılarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz, kan değişimleri görev değişiklikleri partimizde her zaman oluyor. Bundan sonra ileriye dönük çalışmalarımız olmalı. Yaklaşık 9 ay sonra Cumhuriyetimiz için büyük bir dönemeç olan bir seçim bizi bekliyor. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, çok büyük bir çalışma yürütüyor. Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor. İlk seçimlerde Millet İttifakı’nı iktidar yapmaktan başka seçeneğimiz yok.

6’LI MASANIN ADAYI 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK

Burada birlik ve beraberliği bırakmamamız gerekiyor. Üyelerin arttırımıyla ilgili çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı dolaşmamız, öbek çalışmalarımızı hızlandırmamız lazım. Ya krallarla ya kurallarla yönetileceğiz. 6’lı masa ülkemize demokrasiyi getirecek. Halk bizi bekliyor, Çayırova bizi bekliyor. Bu sebeple sandık güvenliğine ve öbek çalışmalarımıza öncelik vermeliyiz. Eski alışkanlıklarla yeni başarılar elde edemeyiz. Kapı kapı gezerek öbek çalışmalarımızı tamamlamalıyız. Bu çalışmalara bende katılıyorum. Burada başarıyı hep birlikte sağlayacağız. 6’lı masanın adayını Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Hepimiz büyük emek veriyoruz. Bu emekleri boşa çıkarmamamız gerekiyor.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.