Paylaş

Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Araptepe Kentsel Dönüşüm Projesi ile örnek bir çalışmaya imza atan Başkan Aygün, bu kez Deniz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde bölge sakinleri ile bir araya geldi

Kentsel Dönüşüm Projeleri

Derince’ye birbirinden önemli projeler kazandıran ve gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kentsel dönüşüm projelerine büyük önem veriyor. Yenikent Mahallesi, Araptepe Mevkii’nde 428 daire ve 7 işyerinden oluşan kentsel dönüşüm projesini tamamlayarak ilçeye kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Deniz Mahallesi’nde de kentsel dönüşümün adımlarını atıyor.

Bölge Sakinleri ile Buluştu

Başkan Aygün, bu kapsamda beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül ve Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ile birlikte Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde oluşturulan kentsel dönüşüm ofisinde bölge sakinleri ile bir araya geldi. Derince Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Deniz Mahallesi’nde yapacağı kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların istişare edildiği buluşmada, Başkan Aygün proje ile ilgili bölge sakinlerine detaylı bilgiler verdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.