Paylaş

2021-2022 yılları arası Kuran Kursları arasında yapılan Hafızlık ve Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmalarında Dereceye Giren öğrenciler Vali Seddar Yavuz tarafından ödüllendirildi.

Ziyarette İl Müftüsü Sinan Cihan ile birlikte öğrenciler: Burak Acar, Ervanur Kara, Ebubekir Baki, Ayşenur Akbaba, Ahmet Yasin Erdoğan, Rabia Bülbül ve öğretmenler: Ahmet Yıldırım, Betül Demir, Adem Karataş, Resul Kaya, Ayşe Demirdağ hazır bulundu.

Kabullerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür eden İl Müftüsü Sinan Cihan’ın konuşmalarının ardından   Vali Seddar Yavuz gayretli çalışmalarından dolayı din görevlilerine teşekkür ederek sözlerine başladığı konuşmalarında; “Başta sizin ve din görevlilerimizin gayretli çalışmalarını müşahede ediyoruz ve bununla büyük mutluluk duyuyoruz. Aziz milletimizin kadim geleneğinden gelen dinine bağlılığı ve dinini Kur’an-ı Kerim ve sünnet odaklı öğrenme arzusunu sizler, kıymetli din görevlilerimiz gideriyor. Allah hepinizden razı olsun. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin doğumunu müjdeleyen ve önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Mevlid Kandili vesilesiyle; Aziz Milletimize dini hizmetler konusunda hizmet eden siz din görevlilerinin ve tüm Müslümanların toplandığı, bir araya geldiği camilerimizin inşası ve devamının sağlanması noktasında farkındalık oluşturacak etkinliklerle bu haftayı kutlamış olacağız. Bir kez daha şahsınızda size ve tüm din görevlilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Maddi, manevi her daim yanınızdayız, destekçiyiz. Çünkü bu millet inancıyla var olan, ideali ve davası olan büyük bir millet. İnancımızın doğru bir şekilde yaşanması, genç kuşaklara aktarılması ve kıyamete kadar da bu milletin İslam ile şereflenmeye devam etmesi en büyük dileğimiz, arzumuz ve hedefimizdir. İnşallah bu uğurda bizim elimizden de bir şey gelirse memnuniyetle yanınızda olacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Haftanızı, gününüzü kutluyorum. Hz. Peygamberimize layık olmak inşallah hepimize nasip olur. Hz. Peygamberimize salat-ü selam olsun.” diyen Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz, 2021-2022 yılları arası Kuran Kurslarında Hafızlık ve Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmalarında Dereceye Giren öğrenciler ve öğretmenlerini tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.