Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Su Arıtma Dairesi Başkanı Medine Doğru’yu ziyaretlerinde, ilçede yapımı gerçekleşen altyapı ve üstyapı yatırımları konuşuldu

Hayırlı Olsun Ziyareti

İl ve ilçe genelindeki çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Su Arıtma Dairesi Başkanı Medine Doğru’yu ile bir araya geldi. Derince’de gerçekleşen altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin değerlendirildiği toplantıda, kurum nezdinde yapılan çalışmalar da konuşuldu. İSU Derince Şube Müdürü iken İSU Su Arıtma Dairesi Başkanlığına atanan Medine Doğru’yu da ziyaret eden Başkan Aygün, hayırlı olsun temennilerini iletti.

288 Milyon TL Yatırım

Derince Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU tarafından son üç yıl içerisinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında Derince’de 288 milyon TL tutarında altyapı ve üstyapı yatırımı yapıldı. Derince’deki on mahalleyi kapsayan çalışmalar ile ilçe genelinde toplam 133,8 km uzunluğunda içme suyu hattı, 77,2 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 22 km uzunluğunda yağmursuyu hattı olmak üzere toplam 233 km uzunluğunda altyapı hattı yapılarak işletmeye alındı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.