Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, Sokak Örgütlenmesi çalışmaları kapsamında bu kez İzmit’in köylerine çıkarma yaparak hane ziyaretleri ile vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Sokak Örgütlenmesi çalışmaları kapsamında bu kez hane ziyaretlerini İzmit’in köylerinde gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Gökhan Darcan, Sema Güven, Gülşah Çubuklu, Birgül Gök, Turgay Seyis, Bilgi Dehmen, Naim Keskin, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe Başkan Yardımcıları Nagip Çiçek, Emine Özdüzgün, Veli Beyaztaş, CHP İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Mediha Satıcı ve yönetimi, İzmit Belediye Meclisi üyesi Mehmet Taştan, geçmiş dönem CHP Parti Meclisi üyesi Emine Özcan mahalle temsilcileri ve öbek sorumluları 4 farklı köyde hane ziyaretleri  gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini dinledi.

HALKIN İKTİDARINI KURMAK İÇİN 7/24 MESAİDEYİZ

12 ilçede hane ziyaretlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Yıldızlı, “Sokak Örgütlenmesi çalışmamız kapsamında tüm kadrolarımızla 12 ilçede sahadayız. Her akşam farklı bir bölgede vatandaşlarımızın kapısını çalıyor, evlerine konuk oluyor, taleplerini dinliyor, bizlere ilettikleri sorunlara çözüm üretmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Tüm kadrolarımız ile halkın iktidarını kurmak için 7/24 mesaideyiz.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.