Paylaş

İzmit Belediyesi’nin hummalı çalışmaları sonucunda yenilenen ve eski halinden eser kalmayan İshakpaşa Caddesi vatandaş ve bölge esnafı tarafından çok beğenildi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alikahya Fatih Mahallesi İshakpaşa Caddesi’nde yaptığı üst yapı çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde de Atatürk motifli aydınlatmaların montajını gerçekleştirdi. Atatürk motifli aydınlatmalarla beraber cadde modern bir görüneme kavuşurken, bölgede yapılan çalışmalar vatandaş ve esnaflardan tam not aldı.

“HEYECANLA BEKLİYORDUK”

İshakpaşa Caddesi’nin yeni görünümüyle ilgili görüşlerini dile getiren Hookus isimli işletmenin sahibi Umut Çakıroğlu, “Biz geldiğimizde asfalt perişan bir haldeydi, kaldırımlarımız gerçekten kötü bir durumdaydı. Bir ay kadar önce çalışmalar başladı. Şimdiki halinden gayet memnunum,  güzel oldu. Atatürk motifli aydınlatmalarımız çok güzel zaten onların takılmasını heyecanla bekliyorduk. Şimdiki hali daha güzel oldu” dedi.

“İZMİT BELEDİYESİ’Nİ TAKDİR EDİYORUZ”

Cadde düzenlemesini beğendiğini söyleyen Özgür Bahadır adlı vatandaş, “Sürekli kullandığım bir cadde burası. Önceki halinde kaldırımlar belirsizdi bazı yerlerde kaldırımlar yoktu. Onların yapılması, cadde düzenlemesi güzel oldu. İzmit Belediyesini bu konuda takdir ediyoruz. Hem yayalar açısından hem de araçlar açısından güzel bir düzenleme olmuş” dedi.

“AYDINLATMALAR ÇOK GÜZEL DURUYOR”

İshakpaşa Caddesi’nin şu anki halinden çok memnun olduğunu dile getiren başka bir işletme sahibi “Daha önceden burası yağmur yağdığında çok çamur oluyordu çok kötü bir görüntü oluyordu. Dükkânlar içinde çok kötü oluyordu. Bir de burası biraz karanlık oluyordu, şimdi çok güzel oldu. Daha temiz daha güzel bir görünüm kazandı cadde. Aydınlatmalar özellikle çok güzel duruyorlar. Sokağa çok güzel bir görüntü sağlıyor. Çok memnununuz. İnşallah daha güzel olur daha da güzel şeyler yaparlar” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.