Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Çayırova İlçe Başkanlığının olağanüstü kongresinde ilçe başkanı seçilen Binali Eniş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet, Başkan Yardımcıları Ünal Özmural ve Dilek Yalçın, Meclis Üyeleri Çetin Sarıca ve Tuncay Aşkın, Koordinatör Ozan Aksu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam ve Eray Bodur, Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyesi İsmet Kanık ile İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un yer aldığı ziyarette Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve yönetimine başarılı bir dönem diledi.

HÜRRİYET BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Hürriyet, “Hayırlı uğurlu olsun. Sizin şahsınızda bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı kutluyorum. Allah yolunuzu açık etsin. İlçemiz, kentimiz ve ülkemiz adına güzel işler yapmak nasip olsun inşallah. Çıktığınız yolda bütün hayallerinizin gerçek olmasını diliyorum. Her zaman örgütlerimizle ile daha fazla görüşerek, istişare ederek ve yol haritası belirleyerek ilerlemeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.