Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Uğur Saral ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hürriyet, Leyla Hanım filminin galasının Şubat ayında KYÖD ile birlikte yapılacağının mesajını verdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz aylarda KYÖD başkanı seçilen Uğur Saral ile yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Hürriyet’e, Başkan Yardımcıları Ünal Özmural, Dilek Yalçın ve Yaşar Kardaş, Meclis Üyeleri Çetin Sarıca ve Tuncay Aşkın, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Koordinatörler Ozan Aksu ve Hakan Yalçın, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam ve Eray Bodur, Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyesi İsmet Kanık İle İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol eşlik etti.

“BURS KONUSU ÇOK KIYMETLİ”

Uğur Saral ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Hürriyet, “Bir KYÖD üyesi olarak yeni dönemde başkana ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz başarılar diliyorum. Bu yola çıkarken neyi hayal ettiyseniz gerçekleştirmek nasip olsun. Burs konusu gerçekten kıymetli. Ben ve yönetici arkadaşlarım da üzerimize düşen bir görev olursa yerine getirip, dayanışmaya katkı vermeye hazırız”

“GALAYI KYÖD İLE YAPMAK İSTİYORUZ”

Leyla Atakan’ın hayatını anlatan Leyla Hanım belgesel filmiyle çok sayıda festivale katıldık ve ödül almaya devam ediyoruz. Şubat ayında Leyla Hanım’ın ölüm yıl dönümünde bir gala yapmak ve adına atfedilecek bir film festivalini başlatmak istiyoruz. Bunu kent dinamiklerinin paydaşlığıyla yapmak istiyoruz. Leyla Hanım filminin galasını da KYÖD ile birlikte yapmak isteriz. Leyla Atakan’ın unutulmamasında KYÖD’ün her sene anma programları yapmasının çok büyük etkisi var. Böyle bir galada KYÖD’ün paydaş olarak yer alması hakkıdır” dedi.

SARAL: “BU İŞİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Başkan Hürriyet’in kendilerine her zaman destek verdiğini belirten KYÖD Başkanı Uğur Saral ise “İzmit Belediyesi ile KYÖD arasındaki işbirliği her zaman devam edecektir. Leyla Hanım filminin galasının KYÖD ile birlikte yapılması konusunda kendim ve yönetim kurulu üyelerimin adına çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Biz bu işi yapmaya hazırız başkanım. Film festivali konusunda da gereken katkıyı sunmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.