Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 7 İlçede eş zamanlı vatandaşlar ile buluştu.
MHP’ de İl Başkanı Yunus Emre KURT’un göreve gelişiyle başlayan saha çalışmaları hız kaybetmeden devam ediyor. Dün de saha çalışmalarını genişleten MHP Kocaeli İl Yönetimi ilçelere dağılarak ziyaretlerde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 13.10.2022 Perşembe akşamı Gölcük, Karamürsel, Gebze, Başiskele, Kartepe, Dilovası ve Derince olmak üzere 7 ayrı ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen programlar kapsamında MHP yöneticileri vatandaşlar ile bir araya geldi.
***
Bizzat İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un da katıldığı programlar kapsamında Karamürsel’ de esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarımızla buluştu. MHP Kocaeli Eski İl Başkan Yardımcısı Cahit SOSLU’yu ziyaret eden MHP İl Başkanı Kurt daha sonra Ak Parti Karamürsel İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi ASLAN’a taziye ziyaretinde bulundu. MHP Karamürsel Eski İlçe Başkanı Bahattin YALÇIN’ı, Kocaeli Ülkü Ocakları Eski İl Başkanlarından Hanefi KANTAROĞLU’nu, MHP Karamürsel Eski İlçe Yöneticisi Ferhat ALGAN’ı, MHP Karamürsel Eski İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut FIRAT’ı ziyaret eden Yunus Emre KURT programlarının ardından MHP Karamürsel İlçe Teşkilatının daraltılmış istişare toplantısına katıldı. Yoğun bir program ile tüm gününü Karamürsel’ de geçiren İl Başkanı Kurt akşam saatlerinde Çamçukur Köyü’nde vatandaşlar ile biraraya gelerek hasret giderdi. Köy ziyareti sonrası yerel esnaftan alışveriş yaparak Karamürsel MHP Teşkilatının başlatmış olduğu “Alışverişimi Yerel Esnaftan Yapıyorum, Yerel Esnafı Yaşatıyorum” kampanyasına destek olan Kurt yoğun programını sonlandırdı.
***
MHP İl Başkanı Yunus Emre KURT’un talimatı dolayısıyla 6 farklı ilçede eş zamanlı ziyaretler gerçekleştiren MHP İl Yöneticileri Başiskele, Kartepe, Gölcük, Derince, Dilovası ve Gebze İlçelerinde birçok vatandaş ile bir araya gelerek 2023 seçimlerinin önemini ve Türkiye’nin 2023 vizyonunu anlattılar.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.