Paylaş

TÜRSAB Doğu Marmara BTK (Kocaeli-Sakarya) Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Aytekin Şahinbaş yeniden seçilerek güven tazeledi.

TÜRSAB Doğu Marmara BTK (Kocaeli-Sakarya) Olağan Genel Kurulu, TÜRSAB Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Özden’in Divan Kurulu Başkanlığında Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleşti. Kocaeli ve Sakarya’da faaliyet gösteren seyahat acentalarının oy kullandığı ve tek listeyle gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Aytekin Şahinbaş’a rakip çıkmadı. Şahinbaş 56 geçerli oy alarak yeniden başkan seçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sonucun açıklanmasının ardından Şahinbaş yaptığı konuşmasında, “Geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine seyahat acentalarımızın haklarını savunmaya, bölge turizmini geliştirmeye, yeni destinasyonlar kazandırmak için Kocaeli ve Sakarya’ya diğer bölgelerden acentalar, turistler davet ederek info gezileri düzenlemeye devam edeceğiz. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBAŞ’IN LİSTESİ

Asil Üyeler: Aytekin Şahinbaş, Recep Topal, Murat Yapan, Berrin Yılmazer, Yasin Acar, Rıfat Yakupoğlu ve Anıl Taşkın Yedek Üyeler: Onur Tan, Mustafa Sencan, Orhan Turna, Emin Uzuner, Ertan Kara, Tuba Kolsan ve Şenol Karamus

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.