Paylaş

Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü’nün toplantısında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Fikirleriniz bizim için kıymetli. Gençleri önemseyen bir belediyeyiz” dedi

Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü Üyeleri, İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde bir araya geldi. Kulüp projelerinin tanıtıldığı programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği Kulübü Başkanı Emin Bozkuş ile yönetim kurulu ve İzmit Belediyesi Koordinaörleri katıldı.

BAŞKAN HÜRRİYET; “İLK KEZ SİZLERİ AĞIRLIYORUZ”

Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Birçok sivil toplum örgütü, dernek ve kulübün hizmetine sunduğumuz İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Burası önümüzdeki haftadan itibaren faaliyete geçecek. İlk kullanıcılarının mezun olduğum Kocaeli Üniversitesi’nin gençlerinin olması benim için kıymetli. Gönlünüzde, hayalinizde, geleceğe daire umutlarınızda ne varsa olmasını diliyorum.

“FİKİRLERİNİZ KIYMETLİ”

Sizleri önemsiyoruz. Bu kentin yöneticileri olarak gençlerin özgür düşüncelerinin, kente dair öneri ve fikirlerinin, bu öneri ve fikirlerinin de kente yaşayan insanların hayatını kolaylaştıracak somut projelere dönüşmesi adına bütün yönetici arkadaşlarımız ile elimizden geldiği kadar sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Fikirleriniz bizim için kıymetli. Gençleri önemseyen bir belediye olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Hepinizin yolu açık olsun” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler Başkan Hürriyet’e plaket takdiminde bulundu.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.