Paylaş

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, demokrasinin en önemli halkısı olan muhtarları unutmadı. Yıldız, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yıldız mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlıklar, toplumun sosyal ve idari hizmetleri yerine getirmek, insanlarımızın daha sorunsuz bir çevrede yaşamalarını sağlamak için kurulmuş müesseselerdir.

HALKIN DOĞRUDAN SEÇTİĞİ KİŞİLER

Muhtarlık, toplumumuzun kültürel ve toplumsal hayatımızın önemli mihenk taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlar aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Demokrasinin ilk ve en önemli basamağıdır. Halkın doğrudan seçtiği yegane kişilerdir.

HER ZAMAN HALKIN YANINDA

Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Toplumun ihtiyaçları belirlenirken, mutlaka muhtarların görüş ve düşünceleri bizler için son derece önemlidir. Kapımız her zaman muhtarlarımıza sonuna kadar açıktır. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın ′19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.